Caminant per les Dolomites

El viatges de senderisme que el Club del Viatger ha fet a les Dolomites en els darrers tres anys han sigut tan meravellosos i ho hem passat tant i tant bé que hem decidit tornar-hi a finals de setembre del 2021.  Per moltes persones, les Dolomites són les muntanyes més boniques i impressionants d’Europa i ofereixen alguns dels escenaris de més bellesa per fer inoblidables caminades.  Aquestes espectaculars formacions rocoses tenen un caràcter únic i són un marc incomparable per caminar al llarg d’una xarxa de centenars de rutes perfectament marcades i dissenyades per gaudir de la natura com mai abans.  Ens tornarem a allotjar en el magnífic Hotel Adler Dolomiti de 5 estrelles, un dels millors de tota la regió i situat al centre de St. Ulrich (Ortisei en Italià), el poble més animat i bonic de la Vall Gardena i un extraordinari punt de partida per algunes de les millors rutes a peu de les Dolomites.  Hem triat aquest hotel pel seu gran complex de piscines, saunes, banys de vapor i un llarg etcètera de serveis que ens ajudaran a relaxar-nos i tonificar-nos després de les nostres caminades.  El nostre apassionat i expert guia i amic, Gregor Demetz, ens acompanyarà a fer 4 espectaculars recorreguts mentre ens fa viure i sentir la muntanya, la seva flora i fauna.  Cada dia tindrem el plaer de dinar en un bonic i acollidor restaurant de muntanya i viure una estona de bon humor i germanor que difícilment oblidarem.  El Südtirol o Alto Adige, situat en territori italià però de cor austríac, és una terra fascinant i de gran bellesa que ens rebrà amb el caliu alpí, l’ordre i neteja dels tirolesos però també ens seduirà amb el seu toc alegre, clarament italià.

Nota Covid-19:
Des del Club del Viatger estem pendents de tots els protocols de seguretat específics per prevenir la transmissió de la COVID-19 i dels requisits d'entrada a les destinacions que visitem.
Us informarem i ajudarem de qualsevol gestió necessària tant de proves com de documents requerits.

Itinerari

De camí a les Dolomites
Diumenge, 26 de setembre

A l’hora acordada, recollirem els participants en els habituals punts de recollida del Club del Viatger al Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Barcelona ciutat i trasllat cap a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol directe cap a Venècia on ens esperarà el nostre autocar i ens traslladarà fins a St. Ulrich, a la Vall Gardena i en plens Dolomites.  Arribada a l’hotel Adler Dolomiti, un magnífic establiment situat al centre del poble. Sopar plegats i després a descansar per preparar-nos pels meravellosos dies que ens esperen.

Quatre dies de caminades
Del 27 al 30 de setembre

Durant aquests quatre dies, farem una caminada diària per diferents zones de les Dolomites, sempre a la Val Gardena o en una zona propera.  Després d’un extraordinari bufet d’esmorzar, sortirem cada matí de l’hotel aproximadament a les 9:00 h i el nostre guia local ens acompanyarà fins a les 16:00 h – 16:30h, hora en què retornarem a l’hotel per descansar i relaxar-nos a la seva zona d’aigües.

El nostre guia local serà en Gregor Demetz. Ell és un home nascut a la Vall Gardena, guia de muntanya de tota la vida i fill de guia de muntanya, una persona servicial i amable, apassionada per la muntanya, gran expert en flors alpines i coneixedor de tots els camins, que s’encarregarà personalment que ens enamorem incondicionalment de la seva terra.

Per optimitzar les caminades, utilitzarem diferents remuntadors (telefèric, góndola o telecadira) a més de la xarxa d’autobusos públics de la Vall Gardena.  Això ens permetrà anar variant i gaudir de zones diferents.

Al migdia, farem sempre una parada a un típic, senzill i molt acollidor restaurant de muntanya (a una “Hütte”) per fer un dinar “de germanor”, comentar la caminada i recuperar forces, sempre en companyia d’altres caminants i tot plegat en un ambient d’alta muntanya que no oblidarem fàcilment.

Una de les caminades que es pot considerar gairebé “obligatòria” la farem a l’altiplà de Seiser Alm o Alpi di Siusi on arribarem amb una góndola des del mateix poble de St. Ulrich que ens pujarà fins a 1900m d’altitud i on ens esperarà un panorama senzillament espectacular i on podrem fer alguna de les caminades més boniques de les Dolomites. Aquesta és una caminada “clàssica” de gran bellesa i que els possibles “repetidors” segur que estaran encantats de tornar a fer.

Un altre dia anirem cap a la Val di Funes, on farem una altra espectacular caminada pel peu del Grup Geisler, un dels grups dolomítics més impressionats i bonics.

Aquest any incorporarem com a mínim dues rutes noves perquè els repetidors tinguin possibilitat de conèixer altres zones de la regió, igualment meravelloses.

Cada dia gaudirem d’un excel·lent sopar, part en forma de bufet assistit i part servit a la taula, al restaurant del nostre hotel és molt conegut per la seva gastronomia d’alt nivell.

Caminada curta i excursió a Bolzano
Dimecres, 29 de setembre

En el dia d’avui farem una caminada una miqueta més curta, ja que hem preparat una sortida a la tarda.  A les 15:30h ens recollirà un minibus privat pel nostre grup a la porta de l’hotel i farem una petita excursió a la ciutat de Bolzano, la capital del Südtirol que està situada a uns 40 Km de St. Ulrich.  La visita la farem sense guia local i l’objectiu serà passejar de forma individual pel centre d’aquesta pintoresca ciutat i conèixer els seus animats carrers mentre fem algunes compres o ens prenem un Aperol Spritz a una de les seves places. Estarem de tornada a l’hotel cap a les 19:30h

Tornada a casa
Divendres, 1 d'octubre

Després de l’esmorzar haurem de deixar enrere aquest paradís i sortirem en autocar per fer un meravellós recorregut per espectaculars carreteres i ports de muntanya de les Dolomites en el nostre viatge de retorn cap a l’aeroport de Venècia. Dinar en ruta. Després de dinar seguirem viatge cap a l’aeroport de Venècia per facturar les maletes i volar directes a Barcelona. Després de recollir maletes, les furgonetes del Club del Viatger ens retornaran als mateixos punts del primer dia.

En aquest viatge...

 • Dinar pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Trasllats a/des de l’aeroport de Barcelona des dels diversos punts del Maresme, Vallès Oriental i Occidental i a la ciutat de Barcelona. Altres punts a consultar.
 • Vols Barcelona – Venècia – Barcelona
 • Taxes i impostos inclosos
 • Facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona
 • Trasllats en autocar privat de l’aeroport de Venècia a l’hotel i tornada.
 • Excursió de tarda a Bolzano amb minibus privat pel nostre grup.
 • Els remuntadors que puguin ser necessaris per optimitzar els recorreguts de les caminades diàries.
 • Utilització de la xarxa d’autobusos públics de la Vall Gardena per arribar al lloc d’inici d’alguna de les caminades.
 • Expert guia local que ens acompanyarà i guiarà a totes les 4 caminades a més d’explicar-nos interessantíssims detalls sobre la flora, fauna i geologia de la regió
 • 5 Nits al magnífic hotel Adler Dolomiti de 5 estrelles a St. Ulrich, a la Vall Gardena.
 • Utilització de la zona d’aigües, saunes i gimnàs de l’hotel durant tota l’estada.
 • Esmorzar bufet i sopar en el mateix hotel amb una excel·lent gastronomia
 • 4 Dinars de germanor tradicionals sud-tirolesos a restaurants de muntanya (Hütten) al llarg de les caminades diàries.
 • 1 Dinar en un restaurant en ruta el dia de tornada a casa.
 • Les begudes durant tots els àpats (una copa de vi o cervesa, aigua i un cafè)
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Els tractaments personalitzats de bellesa, massatges i similars que el spa de l’hotel ofereix i que són de pagament i amb reserva prèvia
 • Assegurança de cancel·lació opcional. Preu: 90€ per persona

INFORMACIÓ ASSEGURANCES:

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I  D’ASSISTÈNCIA  AXA  VIP PLUS PREEX EXPERIENCE  “OPCIONAL”    NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 34 supòsits inclosos en la pòlissa.

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent.

Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.

DURANT EL VIATGE:

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a  30.000 € ( trenta mil euros) com qualsevol malaltia greu.

Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 100 € per dia.

Exclusió important per part de l’assegurança:

No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS EXPERIENCE – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a  3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 90 € per dia

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació,

El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total de l’import del viatge

Documents de la pòlissa

Més detalls del viatge