Caminant pel Tirol

El Club del Viatger us proposa un meravellós viatge al Tirol amb l’objectiu de fer caminades en colla per les meravelloses rutes de muntanya de la regió del llac Achen (Achensee).  Envoltada per les muntanyes de Karwendel i Rofan, aquesta remota part del Tirol és una de les més populars dels Alps per fer-hi rutes de muntanya gràcies als seus impressionants paisatges d’alta muntanya, sempre amb el llac al fons, gràcies als centenars de quilòmetres de rutes perfectament senyalitzades i de tots els nivells i gràcies també als nombrosos i típics restaurants de muntanya o “Berghütten” que es troben estratègicament situats al llarg dels camins i que representen un meravellós punt de trobada diari on, a més de menjar-hi sorprenentment bé, podrem gaudir d’unes fantàstiques estones de germanor i alegria en mig dels cims i envoltats d’altres caminants entusiastes.  Les nostres caminades no estan pensades ni per competir, ni per posar a prova a ningú si no per compartir la passió per la muntanya, l’esperit de germanor que ràpidament es crea en el grup, per riure i per gaudir plegats de moments màgics. Totes les rutes que farem estan concebudes perquè persones amb nivells i condicions físiques diferents, els uns amb una mica d’esforç i els altres amb una mica de “paciència”, puguin gaudir de l’experiència de la muntanya sense problemes.

Itinerari

Camí cap el Tirol
Dimarts, 11 de juny 2019

A mig matí, sortida en l’autocar del Club del Viatger cap a la Terminal T-1 de l’aeroport de Barcelona per facturar maletes i sortir en vol de la companyia Lufthansa cap a Frankfurt on enllaçarem amb el vol a Innsbruck.  A l’arribada ens estarà esperant  el nostre autocar que ens portarà cap al poble de Pertisau.  De camí, farem una parada per fer un dinar lleuger a un restaurant.  A mitja tarda arribarem a l’hotel Rieser, un hotel de 4 estrelles superior on ens allotjarem les cinc properes nits.

 

Pertisau és un petit poble situat a una meravellosa vall tirolesa al costat del llac Achen.  Aquest poble és un punt de partida ideal per nombrosíssimes rutes de muntanya i ofereix innumerables rutes perfectament senyalitzades per gaudir de caminades inoblidables.  Després de deixar els equipatges a les habitacions, podrem fer una volta per les instal.lacions de l’hotel i pel poble de Pertisau. A l’hora que acordem, anirem a sopar plegats i després a descansar per preparar-nos pels meravellosos dies que ens esperen.

Quatre dies de caminades
Del 12 al 15 de juny 2019

Durant aquests quatre dies, farem una caminada diària per les diferents zones accessibles des de la plana del llac Achen on ens allotjarem. Bàsicament ens mourem per les serralades de Karwendel i de Rofan que són les dues àrees que ofereixen les caminades més espectaculars, més ben marcades i amb millors restaurants de muntanya.  Així doncs, després d’un extraordinari bufet d’esmorzar, sortirem cada matí de l’hotel aproximadament a les 8:30h – 9:00h i el nostre expert i apassionat guia local ens acompanyarà fins a les 15:00h – 15:30h, hora en que retornarem a l’hotel per descansar i relaxar-nos a la seva zona d’aigües.

Al migdia, farem sempre una parada a un típic, senzill i molt acollidor restaurant de muntanya (a una “Hütte”) per fer un dinar “de germanor”, comentar la caminada i recuperar forces, sempre en companyia d’altres caminants i tot plegat en un ambient d’alta muntanya que no oblidarem fàcilment.

Cada dia gaudirem d’un excel.lent sopar plegats al restaurant de l’hotel i ens podrem explicar les experiències viscudes per tots durant el dia.

Tornada a casa
Diumenge, 16 de juny 2019

Després de l’esmorzar, haurem de deixar enrere aquest paradís i el nostre autocar ens portarà de retorn a l’aeroport d’Innsbruck des d’on volarem amb la companyia Lufthansa de retorn a Barcelona amb un canvi d’avió a Frankfurt.  A l’arribada al Prat a darrera hora de la tarda i després de recollir maletes, l’autocar del Club del Viatger ens retornarà als mateixos punts del primer dia.  Fi del viatge.

En aquest viatge...

 • Trobada prèvia al viatge per conèixer els companys i rebre l’itinerari definitiu
 • Recollida en autocar des dels diversos punts acordats
 • Vols Barcelona-Innsbruck-Barcelona (via Frankfurt) de la companyia Lufthansa amb totes les taxes i impostos inclosos.
 • Facturació d’una maleta de màxim 23 Kg per persona i possibilitat de portar una única bossa de ma per persona de màxim 8 Kg.
 • Trasllats en autocar privat de l’aeroport d’Innsbruck a l’hotel i tornada.
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge.
 • Expert guia local que ens acompanyarà i guiarà a totes les 4 caminades
 • 5 Nits a l’hotel Reiser de Pertisau (4 estrelles superior)
 • Esmorzar bufet i sopar diari en el nostre hotel.
 • 1 Dinar a un restaurant el dia de l’arribada a Innsbruck.
 • 4 Dinars senzills però tradicionals a restaurants de muntanya (Hütten) al llarg de les caminades diàries.
 • Les begudes durant tots els àpats (una copa de vi o cervesa, aigua i un cafè)
 • Petit obsequi del Club del Viatger per habitació
 • Assegurança bàsica d’assistència durant el viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les despeses de caire personal
 • Les propines
 • Assegurança de cancel·lació

Més detalls del viatge

Per aquest viatge es necessita el D.N.I. vigent.

A Àustria no hi ha diferència horària i la moneda utilitzada és l’Euro.

La climatologia de mitjans de juny al Tiol és força agradable de dia però encara és una mica fresca de nit.  S’ha de diferenciar entre el clima de les zones baixes i les zones més altes per les que ens mourem durant les caminades.  En tot cas, el clima és de muntanya i s’haurà d’anar equipat adequadament.

Caldrà portar un molt bon equipament de roba i de calçat per les caminades. N’informarem detalladament el dia del berenar-trobada previ al viatge i ens poden telefonar en qualsevol moment per rebre informació al respecte.

Les caminades seran totes guiades i amb molts seguretat. El nivell serà lleuger i lleuger+, sempre apropiat per persones de qualsevol edat que tinguin una forma física “normal” i estiguin acostumades a caminar.  Si a mida que passen els dies, alguns participants sentissin que han millorat la forma física i volessin fer una caminada amb una mica més de dificultat, es farien dos grups de manera que sempre hi hagués una caminada lleugera guiada. La caminada amb una mica més de dificultat es faria en aquest cas sense guia però degudament orientats pel guia local.

Tenim molt poques habitacions individuals a la nostra disposició. És per això que encoratgem als participants que viatgin sols a que busquin “parella” entre els participants en aquest viatge.  Amb molt de gust us ajudarem a trobar la “parella adequada”

Web de l’hotel Rieser on ens allotjarem