Alemanya inèdita en tren ¡SENSE MALETES!

Mai un viatge en tren s’havia fet amb tanta comoditat!! Per primera vegada al Club del Viatger, no haureu de portar les maletes,  nosaltres serem els encarregats de recollir-les a casa vostra el dia abans de marxar, portar-les d’un hotel a l’altre durant tot el viatge i retornar-les a casa vostra l’endemà d’arribar, tot perquè pugueu gaudir d’aquesta experiència ferroviària amb una comoditat mai abans coneguda. I a més, tots els trajectes  seran en primera classe per poder gaudir del màxim confort i anar més relaxats i descansats.

Us proposem un interessant i inèdit recorregut en tren per descobrir la primavera alemanya i visitar algunes de les seves ciutats més atractives i desconegudes, mostrant una altre cara del país que ens permetrà gaudir d’extraordinàries i màgiques ciutats que no formen part dels circuits turístics habituals.  Coneixerem:  Estrasburg (França), Boppard, Aquisgrà, Hannover, Hildesheim, Leipzig, Bamberg, Nuremberg, Karlsruhe, Lió (França) i en el trajecte ferroviari de Magúncia a Coblença recorrerem la part més bonica del romàntic riu Rin.

EL NOSTRE RECORREGUT:  BARCELONA –> ESTRASBURG –> RIN ROMÀNTIC –> BOPPARD –> AQUISGRÀ –> HANNOVER –> HILDESHEIM –> LEIPZIG –> BAMBERG –> NUREMBERG –> KARLSRUHE –> LIÓ –> BARCELONA

Itinerari

Recollides de maletes
Dilluns, 3 de maig

El personal del Club del Viatger passarà per casa vostra per recollir la vostra maleta i poder així viatjar amb tota comoditat.  La maleta la trobareu demà a l’hotel d’ Estrasburg.

Barcelona - Lió - Estrasburg
Dimarts, 4 de maig

Sortida des dels punts de recollida habituals situats fora de Barcelona amb l’autocar del Club del Viatger.  Els companys de viatge que visquin a Barcelona ciutat, els trobarem directament a l’estació de Sants a les 7:55 h del matí.  Després de passar plegats el control de seguretat, sortirem a les 8:20 h en el tren que ens portarà a Lió.  Aquest tren és una de les línies internacionals en les quals cooperen l’espanyola Renfe i la francesa SNCF.  En aquest cas, el tren serà un tren AVE espanyol del tipus FS100.  Durant el viatge, gaudirem d’un pícnic d’esmorzar a bord del tren.

Arribarem a l’estació de Lió Part Dieu a les 13:20 h i anirem a peu a dinar a un restaurant a prop de l’estació.  A les 16:04 h continuarem viatge en un tren TGV cap a Estrasburg on arribarem a les 20:13 h.  Anirem a peu cap al nostre hotel on ens estaran esperant els nostres equipatges i podrem pujar a les habitacions per refrescar-nos abans de sortir a sopar a un típic restaurant alsacià.  Allotjament

Estrasburg - Frankfurt - Rin romàntic - Boppard
Dimecres, 5 de maig

Després d’esmorzar a l’hotel, carregarem les maletes a la furgoneta del Club del Viatger perquè surtin cap a la pròxima destinació a Alemanya i farem una passejada per Estrasburg, la capital de l’Alsàcia i una de les ciutats més boniques de tot França.  Visitarem la seva Catedral Gòtica, els seus carrerons amb cases centenàries amb façanes de travesses de fusta i coneixerem el barri de la Petite France, una veritable delícia.

Acabada la passejada, anirem a dinar a un restaurant a prop de l’estació i a les 13:55 h sortirem en un tren TGV cap a la ciutat alemanya de Frankfurt on connectarem amb el tren regional alemany que ens portarà a la pintoresca ciutat de Boppard tot seguint la ruta del Rin romàntic, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i de gran bellesa escènica. A l’arribada a Boppard a les 17:54 h anirem a peu cap al nostre hotel que està situat molt a prop de l’estació.  Allà hi trobarem les maletes i ens allotjarem. Després de refrescar-nos una mica, sortirem plegats a fer una visita a peu pel cor d’aquesta petita però bonica ciutat situada a la riba del Rin, envoltada de vinyes i verds turons i considerada una de les més boniques del país.

Després de sopar al mateix hotel i donat que Boppard és una ciutat força animada, potser podrem sortir a prendre una cervesa o una copa de Riesling…

Boppard - Colònia - Aquisgrà
Dijous, 6 de maig

Després d’esmorzar, la furgoneta s’emportarà els equipatges cap al proper hotel i nosaltres anirem a peu a l’estació de Boppard per sortir a les 10:15 h en un tren regional per acabar de fer el recorregut escènic al llarg del Rin romàntic.

Arribarem a Colònia a a les 12:02 h i enllaçarem ràpidament cap a Aquisgrà on arribarem a les 13:07 h.  Anirem a dinar a un restaurant i a la tarda farem una visita a peu amb un guia local pel centre històric d’aquesta poc coneguda ciutat.

Aachen, que és com s’anomena aquesta ciutat en alemany, està situada a tocar de les fronteres amb Bèlgica i els Països Baixos i ens ofereix un magnífic centre històric del qual ressalta la seva Catedral que és considerada la més antiga del nord d’Europa, que es remunta als temps de l’emperador Carlemany a finals del segle VIII i on han sigut coronats 30 reis al llarg de la història.  Visitarem també l’ajuntament de la ciutat amb la seva històrica façana i l’estàtua de Carlemany així com diverses places i carrers de la ciutat vella.  Acabarem la tarda al nostre hotel on ens estaran esperant les maletes.  Sopar i allotjament

Aquisgrà - Hannover - Hildesheim
Divendres, 7 de maig

Després del desdejuni, deixarem de nou les maletes amb el nostre empleat i nosaltres anirem a peu cap a l’estació d’Aquisgrà per sortir en un tren regional cap a l’estació  central de Colònia on enllaçarem a les 09:48 h en un tren ICE amb destinació Hannover, la capital de l’Estat Federal de Baixa Saxònia i on arribarem a les 12:28 h.  A l’arribada anirem directament a dinar a un restaurant i a la tarda farem una visita guiada d’aquesta ciutat de poc més de mig milió d’habitants que ens sorprendrà amb el seu contrast entre la modernitat del seu eixample i el tipisme del seu centre històric amb cases de façanes amb travesses de fusta i carrers i places amb encant. Hem de pensar que el 90% de la ciutat va ser destruïda durant els bombardejos de la Segona Guerra Mundial i que la ciutat ha renascut literalment de les seves cendres.  Durant la visita visitarem l’Ajuntament nou, l’edifici més bonic de la ciutat i els Jardins de Herrenhausen que estaran espectaculars en aquesta època de l’any.

A darrera hora de la tarda prendrem un tren de Rodalies (S-Bahn) que ens portarà en 30 minuts a la propera ciutat de Hildesheim, una de les més boniques d’Alemanya.  Anirem cap al nostre hotel en el centre de la ciutat on ja trobarem les maletes.  Avui soparem al mateix hotel i sortirem a fer una volta pels carrers d’aquesta preciosa ciutat

Hildesheim - Leipzig
Dissabte, 8 de maig

Després d’esmorzar, se’ns emportaran de nou les maletes i sortirem a fer una visita guiada a peu de la ciutat de Hildesheim, una de les més boniques del nord d’Alemanya.  Durant la passejada, coneixerem l’església de Sant Miquel, la catedral de Santa Maria i la famosa plaça del Mercat, probablement el lloc més fotografiat de la ciutat, envoltada de precioses edificacions medievals i amb un extraordinari i alegre ambient.

Després de dinar, anirem a l’estació per sortir en tren a les 14:37 h cap a Braunschweig per enllaçar cap a Leipzig on arribarem a les 17:17 h.  Anirem directament cap al nostre hotel, molt a prop de l’estació i on ens allotjarem aquesta nit.   Leipzig és una ciutat de gairebé 600.000 habitants, situada a l’estat federal de Saxònia i que s’ha desenvolupat com un dels més importants centres culturals, comercials i industrials de l’est d’Alemanya.  Després de pujar a les habitacions -on ja trobarem les maletes-  i refrescar-nos una mica, sortirem a fer una primera passejada per Leipzig i acabarem el dia sopant a un bon restaurant del centre.

Leipzig - Bamberg
Diumenge, 9 de maig

Esmorzar i sortida amb una guia local per fer una visita guiada de la ciutat.  Veurem interessants edificacions com la mateixa estació central de trens, l’antiga borsa de comerç o la fira de mostres, diverses torres panoràmiques, les esglésies de Sant Tomàs i Sant Nicolau, l’ajuntament, la plaça del mercat i un llarg etcètera.

Després de dinar aviat a un restaurant, a les 14:08 h continuarem viatge en tren Regional cap a Bamberg on arribarem a les 17:35 h.  La resta de la tarda la dedicarem a visitar una de les ciutats més pintoresques del país que de bon segur ens encantarà.  Bamberg està envoltada de frondosos boscos i el seu centre històric és un seguit de carrerons i places típiques d’ambient medieval on ressalten la catedral i la seva plaça, l’antic ajuntament, el jardí de les roses, el palau barroc de la Neue Residenz i molts racons més plens d’encant i vida.

Allotjament i sopar al nostre hotel de Bamberg.

Bamberg - Nuremberg - Karlsruhe
Dilluns, 10 de maig

Després de l’esmorzar i de nou sense maletes, ens traslladarem a l’estació de Bamberg per sortir a les 9:17 h en un tren ICE cap a Nuremberg on arribarem en tan sols 35 minuts.  A l’arribada ens esperarà un guia local i un autocar per fer una visita guiada d’aquesta preciosa ciutat bavaresa de 515.000 habitants.

El nostre recorregut ens portarà a veure la fortalesa imperial que domina tota la ciutat i que s’ha convertit en el seu símbol, caminarem pel típic barri dels artesans, visitarem la font “bonica” del segle XIV, l’església de Sant Llorenç i quedarem impressionats quan visitem els antics terrenys del III Reich on es feien les més grans demostracions públiques de poder del règim Nazi. Aquesta ciutat de bon segur ens entusiasmarà.  Després de dinar a un restaurant, anirem a l’estació per continuar viatge a les 15:42 h en un tren Intercity fins a Karlsruhe on arribarem a les 18:53 h.

A l’arribada anirem directament al nostre hotel, situat al centre de la ciutat i on ens allotjarem. Per descomptat que ja hi trobarem les maletes.  Avui soparem al nostre hotel.

Karlsruhe - Lió
Dimarts, 11 de maig

Després de l’esmorzar començarem la visita a peu de Karlsruhe, una ciutat fundada el 1715, amb poc més de 300.000 habitants i situada a l’Estat Federal de Baden-Württemberg. Karlsruhe és coneguda per la seva gran vida cultural, nombrosos museus i el seu famós Castell, construït al segle XVIII i símbol de la ciutat.

A les 15:12 h sortirem en un tren TGV cap a Lió on arribarem a les 19:56 h. Anirem a peu al nostre hotel on trobarem els equipatges i soparem

Lió - Barcelona
Dimecres, 12 de maig

Després de l’esmorzar, farem una passejada per la ciutat de Lió, la tercera en importància de França i plena de racons de gran bellesa. La ciutat està travessada pels rius Roine i Saône i ens fascinarà amb les seves nombroses places i carrerons plens de vida. Just al migdia anirem a dinar a un restaurant a prop de l’estació de Lyon Part Dieu i a les 14:28 h sortirem en tren AVE de retorn cap a Barcelona on arribarem a les 19:33 h. A l’arribada a l’estació de Sants, l’autocar del Club del Viatger ens retornarà als mateixos punts del primer dia al Maresme i al Vallès. Fi del Viatge

Entrega de maletes
Dijous, 13 de maig

Durant el dia, el personal del Club del Viatger us portarà les maletes al vostre domicili.

En aquest viatge...

 • Dinar pre-viatge per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu
 • Guia acompanyant del Club del Viatger durant tot el viatge
 • Recollida de les maletes als domicilis dels participants (Només al Maresme, Barcelona ciutat, Vallès Oriental i Vallès Occidental. Altres llocs a consultar amb el Club del Viatger) la tarda abans de la sortida i trasllat diari de les mateixes d’hotel a hotel durant tot el recorregut fins al darrer dia en què les maletes seran retornades als domicilis dels participants. Serà un empleat del Club del Viatger amb una furgoneta nostra qui s’encarregarà i responsabilitzarà dels vostres equipatges durant tot el viatge. Mai un viatge en tren s'havia fet amb tanta comoditat!
 • Trasllats des dels punts habituals de recollida del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental fins a l’estació de Barcelona-Sants. NOTA: els participants de Barcelona es trobaran amb la resta del grup a la mateixa estació de Barcelona-Sants.
 • Bitllets de tren en 1ª classe per tots els trajectes especificats a l’itinerari, excepte un trajecte que es realitzarà en un tren de Rodalies i que només ofereix 2ª classe.
 • Guies locals per les visites d’Aquisgrà, Hannover, Hildesheim, Leipzig, Bamberg, Nuremberg i Karlsruhe.
 • Totes les visites segons l’itinerari.
 • Servei d’autocar local en algunes de les visites a ciutats on sigui necessari per la distància a recórrer.
 • 8 Nits d’allotjament a hotels de 4 estrelles.
 • Esmorzar diari
 • Pensió completa durant tot el viatge. En cas de modificació dels horaris d’alguns trens, algun dinar podria ser en forma de pícnic per emportar i menjar a bord del tren.
 • Les begudes durant tots els àpats, incloent una copa de vi o cervesa i aigua.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
 • Qualsevol servei no especificat a l’itinerari
 • Les propines
 • Les despeses de caire personal
 • Assegurança de cancel·lació opcional. Preu: 110 € per persona

INFORMACIÓ ASSEGURANCES:

 

ASSEGURANÇA DE CANCEL.LACIÓ I  D’ASSISTÈNCIA  AXA  VIP PLUS PREEX “OPCIONAL”

NO INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE.

Trobem les següents millores, dins dels 34 supòsits inclosos en la pòlissa.

 

ABANS DEL VIATGE:

Podrà recuperar els diners del viatge:

Si ha de cancel·lar per recaiguda d’una malaltia pre-existent.

Si ha de cancel·lar per estar diagnosticat per Covid-19, ja que la consideren malaltia greu.

 

DURANT EL VIATGE:

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a  30.000 € ( trenta mil euros) com qualsevol malaltia greu.

Tindrà dret a la devolució de les vacances no gaudides.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 100 € per dia.

 

Exclusió important per part de l’assegurança:

No cobreix en cas que es tornin a decretar quarantenes obligades o estat d’alarma amb tancaments de fronteres.

 

ASSISTÈNCIA AXA BASIC PLUS – INCLOSA EN EL PREU DEL VIATGE

No inclou cancel·lació

Si durant el viatge té símptomes de Covid-19, queda inclosa l’assistència mèdica amb un límit fins a  3.600 € (tes mil sis-cents euros) com qualsevol malaltia greu.

En cas de prolongació d’estada en un hotel, cobreix fins a 10 dies i 90 € per dia

Estarem encantats de fer-vos arribar el document complet de les pòlisses per poder comprovar totes les seves cobertures, inclusions i exclusions.

 

INCLUSIÓ IMPORTANT PER PART DEL CLUB DEL VIATGER EN TEMPS DE LA COVID-19:

En el cas que ens veiéssim obligats a cancel·lar el viatge per motius d’estat d’alarma amb confinament a la nostra comunitat o  a la de destinació,

El Club del Viatger s’ocupa del reemborsament  total de l’import del viatge

Documents de la pòlissa