Aida al Festival de Peralada

Aida de Verdi arriba per primera vegada al Festival de Peralada de la mà del director d’escena Paco Azorín. Amb una producció pròpia de gran envergadura, aquesta nova Aida tindrà una mirada futurista i comptarà amb un repartiment de luxe encapçalat per la soprano Sondra Radvanovsky, com a princesa etíop, el tenor Piotr Beczala en el paper de Radamés i el gran baríton Carlos Álvarez, interpretant el rol d’Amonastro. Peralada viatjarà de l’antic Egipte als nostres temps en una mirada atemporal del títol verdià sota la batuta de Dan Ettinger, al capdavant de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.
Vine i descobreix amb nosaltres aquesta gran producció, gaudint d’un vespre d’estiu ple d’emoció, música i bona companyia!

Itinerari

Aida al Festival de Perelada
Dimecres, 5 d'agost

A primera hora de la tarda, sortida en autocar des dels diferents punts de recollida habituals en direcció cap al Castell de Peralada on es celebra un dels Festivals estiuencs més emblemàtics del país i on tindrem l’oportunitat de gaudir de l’òpera d’Aida. En arribar, ens aproparem fins als jardins del Castell on podrem gaudir d’un magnífic sopar a base d’un excel•lent i variat bufet mediterrani acompanyats de música en directe!Seguidament ocuparem les nostres localitats que gaudeixen d’una molt bona visibilitat a platea. Aquest vespre, quedarem encisats amb la nova producció d’Aida, que per primera vegada arriba al festival empordanès de la mà del director d’escena Pazo Azorín, el qual es va iniciar amb les obres de Otello i La Traviatta, i que enguany ens oferirà una producció pròpia de gran envergadura d’una de les òperes més estimades i aclamades del gènere operístic, Aida. L’espectacle comptarà amb un repartiment de luxe encapçalat per la soprano Sondra Radvanovsky, autèntic fetitxe de Peralada, com a princesa etíop, juntament amb la mezzosoprano Anita Rachvelishvili, que ja va debutar a Peralada com a Orfeo, el 2011. Radamés, serà interpretat pel tenor Piotr Beczala, i el gran baríton Carlos Álvarez es posarà a la pell d’Amonastro.Peralada viatjarà de l’antic Egipte als nostres temps en una mirada atemporal del títol verdià sota la batuta de Dan Ettinger, al capdavant de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Vine i gaudeix d’algunes de les millors veus del panorama líric internacional que es tornaran a retrobar en un dels millors Festivals de música del país.Finalitzat el concert i després d’haver gaudit d’una nit màgica en bona companyia, retornarem cap als punts de recollida inicials

En aquest viatge...

  • Autocar privat per al nostre grup
  • Guia acompanyant del Club del Viatger
  • Sopar bufet amb begudes incloses en els jardins del Castell de Peralada
  • Excel•lents localitats a Platea
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge
  • Les despeses de caire personal
  • Assegurança de cancel•lació. Preu: 20€ per persona

Més detalls del viatge

• Festival Castell de Peralada
Restaurant La Parrilla