Seychelles, el destí somiat

Ara que estem en temporada de Nadal i el fred és un dels protagonistes principals d’aquestes dates, que us semblaria canviar de registre i anar-nos-en a climes més càlids, temperatures càlides i paisatges paradisíacs?
Les Seychelles  seria el destí triat, un destí de somni que tothom té al salvapantalles del seu mòbil o del seu ordinador, com a cura per l’estrés.

Doncs els mesos d’abril i maig el Club del Viatger hi anem i hi anem amb un exclusiu creuer de 21 cambrots de la naviera Variety Cruises.

Seychelles

M/Y Pegasus

Dissabte 27 d’abril al voltant de les 15h arribarem al moll de Mahé on embarcarem al M/Y Pegasus, on la seva tripulació ens oferirà un coctel de benvinguda mentre ens expliquen les instruccións bàsiques d’ús i seguretat del vaixell. Un vaixell exclusiu de la reconeguda naviera Variety Cruises, especialistes en aquests tipus de vaixell a cavall entre els creuers i els iots privats. Amb 42 metres d’eslora i 11 de mànega, aquest acollidor vaixell de només 21 cambrots i renovat totalment el 2012, ens portarà per les principals illes seychelles.

Illes i platges paradisíaques

Es faran diverses excursions a les principals illes seychelleses com Cousin, illa que rep el sobrenom de “Santuari de les Aus” degut a la seva importància ornitològica ja que no nomes hi habiten nombreses aus en perill d’extinció, sinó que a més 250.000 aus s’hi reprodueixen  cada any.

L’illa de Aride amb només 1,5 km de longitud, illa és habitada exclusivament pels membres de la Reserva Natural que vetllen per la conservació de la fauna.

En canvi, l’illa Digue amb una població inferior a dos mil habitants sembla que hagi quedat ancorada en el pasat, sense cotxes, ni aparents mostres de modernitat, són les bicicletes i els carros tirats per bous els mitjans de transports utilitzats pels natius.

També visitarem una de les platges paradisíaques més boniques de tot Seychelles, Anse Lazio. On disposarem de temps lliure per banyarnos tranquil.lament i qui ho desitgi  podrà fer snorkeling o fins hi tot bussejar.

Flora i fauna al paradís

De les Seychelles tenim imatges d’infinits arenals de sorra blanca a l’ombra de gegants palmeres  i cocoters, aigües transparents, verges esculls de corall,..Peró les Seychelles són molt més, ja que pots gaudir d’una gran riquesa i diversitat en la seva fauna i flora com els cocos de mar, la gardènia de Wright, les baldrigues d’Audubon o les tortugues gegants d’Aldabra, són alguns exemples d’aquesta biodiversitat endèmica del conjunt de 115 illes.

 

Així doncs, a qui li agradaría que aquest somni es fes realitat ??

Amb el Club del Viatger pots fer-ho ja.

I deixem enrera els gorros i les bufandes !!