Primavera, la millor estació per viatjar

És veritat que cada temporada de l’any té les seves avantatges i desavantatges a l’hora de viatjar. Però sí que tothom coincideix que la primavera és la millor època per conèixer món, i les raons no poden ser més obvies:

Els destins estan a la seva millor esplendor, quasi com si estigues planificat, els paisatges mostren tota la seva lluminositat perquè es pugui gaudir d’ells.

Els dies són cada cop més llargs, i això es tradueix en capvespres espectaculars molts més retardats que els que tenim a l’hivern.

El clima és el millor de tots, ja que no hi ha aquell fred hivernal i encara no tenim el tòrrid i calorós estiu. De manera que és el millor moment per a recórrer les esplèndides ciutats d’Europa, principalment a final de maig.

Des del Club del Viatger  sabem el valor de viatjar per Primavera i tenim un gran ventall de propostes per a tothom que farà que siguin viatges inoblidables.

Grècia clàssica i els Monestirs de Meteora
Del  25 de març a l’1 d’abril

Grècia està considerada el bressol del la civilització occidental i el seu llegat queda reflectit per tot el país, especialment en els emplaçaments considerats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Un viatge per sentir, per viure, per respirar una Grècia Clàssica, formada per Atenes, canal de Corint, Delfos, els monestirs de Meteora, etc…

El Líban, la terra dels Fenícis
Del 9 al 15 d’abril

Un viatge cap als orígens de la nostra cultura i alhora cap a un dels racons més apassionants del mediterrani. Una terra que s’obre al món a través de Beirut, l’anomenada París del Pròxim Orient. i que ens portarà a veure els paisatges més impressionats del país, com els Boscs del cedre, la Vall de Quadisha i magnífiques ciutats com Balbek, la llegendària Sidon o l’acollidora Trípoli.

Nova York, la capital del món
Del 10 al 16 d’abril

Una ciutat amb la força d’un país sencer. Un viatge ideal per a tota mena de perfils, on s’intentarà conèixer els racons més emblemàtics d’aquesta dinàmica ciutat, tals com Wall Street, el One World Observatory, els espectacles de Broadway, la llegendària Estàtua de la Llibertat i la majestuositat natural de Central Park. Uns racons que converteixen Nova York en un dels destins per excel·lència del turisme mundial.

Creuer per Holanda, el país dels Tulipans
Del 18 al 22 d’abril

Holanda, país d’extraordinària bellesa especialment durant la primavera. Un país de conte, ple de casetes, canals de somni, tulipes i molins i ciutats tan boniques com Amsterdam, considerada la Venècia del nord. Holanda també té el parc floral de Keukenhof, un dels jardins més bells d’Europa, un autèntic paradís pels amants de la natura. I tot això des de una visió inèdita, a bord de l’excel·lent creuer fluvial MS Gerard Schmitter de 5 àncores, de la companyia Croisieurope.

Seychelles, flora i fauna al paradís
Del 26 d’abril al  05  de maig

Les Seychelles, un destí de somni que tothom té al “salvapantalles” del seu mòbil o del seu ordinador, com a cura per l’estrès. Des del Club del Viatger es proposa un viatge amb l’exclusiu vaixell M/Y Pegasus de la reconeguda naviliera Variety Cruises. Un creuer amb només 21 cambrots exclusius, que navegarà per les principals illes seychelleses com CousinAride o La Digue. També es podrà gaudir dels infinits arenals de sorra blanca a l’ombra de gegants palmeres i cocoters, aigües transparents i verges esculls de corall. Un paradís terrenal.

Polònia, de nord a sud
Del 29 d’abril al  06  de maig

País d’història mil·lenària, jardí de la naturalesa i tresor de la cultura. Una herència en forma de monuments arquitectònics i obres d’art que combina amb la riquesa de la seva naturalesa i els seus paisatges. Ciutats medievals com Cracòvia o Gdansk competeixen amb la modernitat de Varsòvia i el Canal d’Elblag. Una visita que no pot faltar és la visita al camp de concentració d’Auschwitz, on l’experiència ens quedarà marcada fortament al nostre cor.

Europa en tren i ferri – De Barcelona a Sant Petersburg
Del 11 al 18 de maig

Us agradaria viatjar de Barcelona a St. Petersburg amb un únic transport principal? Amb el Club del Viatger ho fem. Un viatge fins a l’altra punta d’Europa utilitzant diversos trens i un excel·lent ferri. Un viatge pels amants del tren, pels nostàlgics, pels que volen tornar a ser nens, pels romàntics i com no, pels amants d’Europa, que ens portarà a través de 8 països d’oest a est fins arribar a Sant Petersburg, la ciutat més bonica de Rússia.

Guatemala i la cultura maia
Del 14 al 25 de maig

Des de la pau del llac Atitlan i els alts volcans que l’envolten fins a les impressionants restes maies i les ciutats colonials, Guatemala és un dels països més tradicionals, colorits i autèntics de l’Amèrica Central. Però està clar que un dels seus punts forts és la seva gent, aquesta població indígena simpàtica i acollidora que transmeten aquella meravellosa sensació que realment estàs en un lloc únic.

Istanbul, entre orient i occident
Del 05 al  08 de juny

Es proposa un viatge complet per admirar la Istanbul més dual, entre dos continents Europa i Àsia; entre dos estils de vida, la modernitat provinent d’occident i la tradició més aferrada d’orient. Visites importants com el barri religiós d’Eyüp, els Palaus de Topkapi o Dolmabahce o el Gran Basar ens permetran entendre la multicultural Istanbul.

Cap Nord i les illes Lofoten
Del 05 al  11 de juny

Us proposem descobrir dues de les meravelles del nord de Noruega, les illes Lofoten i Cap Nord.
Les illes Lofoten és un arxipèlag format per a 2.000 illes, dins el centre polar àrtic i ens ofereixen muntanyes amb pics dramàtics, mar, obert, platges i terres verges amb petits pobles de pescadors.
Cap Nord, a només uns 2.000 quilòmetres del Pol Nord, hi viuen els pescadors noruecs i els pastors samis de rens, i on les aurores boreals i el sol de mitjanit ofereixen el seu espectacle. Un gran viatge per gaudir dels colors vius de la primavera i de la pintoresca regió de més fàcil accés de l’Àrtic.

Caminant pel Tirol
Del 11 al  16 de juny

Un viatge pensat pels amants del senderisme i de la natura, un viatge per explorar tot caminant, les fantàstiques rutes de muntanya de la regió del llac Achen, la zona del Tirol més popular per a fer-hi senderisme. Es plantegen caminades per compartir la passió per la muntanya, per compartir moments de germanor, per riure i per gaudir tots junts de moments màgics. Les rutes estan pensades per a persones amb nivells i condicions físiques diferents, perquè així tothom pugui gaudir d’aquesta fabulosa experiència.