Novetats Viatges 2020- 2021

Camins de Passió, un viatge captivador al cor d’Andalusia

Us convidem a descobrir l’apassionant cor d’Andalusia, passarem per la història, les tradicions, la natura, la gastronomia i la cultura de diversos enclavaments patrimonials de l’interior andalús.

Gaudirem del seu patrimoni historicoartístic format per impressionants palaus, belles esglésies i recòndits claustres en enclavaments centenaris, que daten de l’època romana, medieval i moderna, així com valuoses mostres d’estil andalusí, renaixentista o barroc.

Ens delectarem de la seva gastronomia, ja que si hi ha un àmbit en el qual Andalusia i els seus municipis presumeixen, és de la seva riquesa en la dieta mediterrània, plena de tradició, productes de la terra i la seva elaboració artesanal exquisida

Birmània, país de somriures i tradicions

A Birmània o Myanmar, noms que s’alternen constantment, fa la impressió que el temps s’ha parat en sec i que res hagi canviat en l’últim mig segle, però no la vida, que sempre continua. Una terra verge, amb una naturalesa quasi intacta, la seva gent ha aconseguit mantenir viva gran part dels seus valors tradicionals, i això és el millor del país, la sincera amistat i hospitalitat de la seva població.

Un intens i meravellós viatge per conèixer l’autèntica Birmània, amb els seus impressionants monuments, espectaculars paisatges i la seva gent.

Calçotada tradicional del Club, Santa Coloma de Queralt i Montblanc

Com cada any, rendirem homenatge a l’hortalissa més preuada de l’Alt Camp, el calçot i la calçotada!

Un exquisit producte que nasqué un fred hivern de ja fa més de cent anys en algun indret de la comarca de l’Alt Camp, de la mà d’un pagès local de Valls, que s’ha convertit, avui dia en tota una festa gastronòmica, vinculada fortament als valors de la unió i la germanor.

Ens dirigirem terra endins fins a arribar a la comarca de la Conca de Barberà, on visitarem la vila de Santa Coloma de Queralt, un poblet medieval ple d’història, dinarem una exquisida calçotada al restaurant Molí d’en Mallol, i ja a la tarda, encara tindrem temps de gaudir d’un magnífic passeig per conèixer Montblanc amb les seves muralles icòniques.

Us esperem una vegada més per viure plegats una nova aventura gastronòmica on l’amistat, el caliu i la tradició són les protagonistes

Cantàbria, verda i infinita

Senzilla i captivadora, amb una naturalesa impressionant, Cantàbria ofereix paisatges de somni, art prehistòric, cultura mil·lenària i una excel·lent gastronomia que combina harmònicament el millor del mar i la muntanya.

Aquesta comunitat ens seduirà amb els seus espais naturals, veurem entorns idíl·lics on s’enclaven alguns dels poblets rurals més encisadors de la regió, coneixerem el parc natural de les Maresmes de Santoña, la principal zona humida de la cornisa cantàbrica i ens endinsarem en diverses coves, com ara les d’Altamira, considerada la “Capella Sixtina” de l’art rupestre, la del Castillo, o la del Soplao.

La costa també ens sorprendrà amb llarguíssimes platges esquitxades de surfistes. Les localitats de San Vicente de la Barquera, l’artística Santillana del Mar, la capritxosa i modernista Comillas o l’aristocràtica Santander ens esperen amb els braços oberts!

Coneixerem el nucli històric de Puente Viesgo, visitarem el Monestir de Santo Toribio, no podrem deixar de fer fotos quan pugem amb funicular fins al mirador dels Pics d’Europa, arribarem a Liérganes i molt més!

Les capitals de Castella i Lleó, il·lustres i monumentals

Us proposem un viatge a través de la història de Castella i Lleó, un recorregut per autèntics museus a l’aire lliure, ciutats que destaquen no només, per les seves fites històriques sinó també, per les seves tradicions i la seva gent que contribueixen a engrandir la bellesa que atresoren. Insignes personatges han passat per les seves terres deixant un llegat patrimonial riquíssim que encara perdura avui dia.

Les ciutats d’Àvila, Segovia i Salamanca, han estat declarades Patrimoni de la Humanitat i la seva cuidada arquitectura atreu la mirada dels seus visitants. En canvi, les desconegudes viles de Carrión de los Condes o Lerma desperten per donar-nos a conèixer la història, proeses i vivències d’un passat gloriós que s’ha mantingut fins avui. Visitarem el Real Sitio de San Ildefonso, l’imponent palau d’estil versallesc el qual ens sorprendrà per la seva singular bellesa, i ens enamorarem de les ciutats de Burgos, Palència i Soria, seu de solemnes catedrals que intenten tocar el cel, esglésies i palaus que coneixerem a través dels seus barris més animats, bucòlics i tradicionals.

Un viatge inigualable per l’ànima d’aquesta comunitat on l’art, la cultura, el patrimoni i la gastronomia seran els autèntics protagonistes!

Catalunya Nord, terres de Comtes i Reis

Descobreix amb nosaltres, les Terres del Rosselló, el Conflent i el Vallespir, on es gestà la llengua i la cultura catalana, l’origen del romànic català.

Ens allotjarem a un bonic hotel gastronòmic i Spa de 4*, la Villa Duflot, ubicat al cor d’un parc boscós on competeixen oliveres centenàries, xiprers, eucaliptus i baladres.

Però també és un exercici de pelegrinatge a un espai ric en simbolisme i interès, terra de l’exili, com Pau Casals i d’herois que lluiten i ajuden com Elizabeth Eidenbenz des de la Maternitat d’Elna.

Engresca’t a compartir amb nosaltres un viatge ple d’història, de natura, de cultura i paisatges sorprenents que, de ben segur, no et deixarà indiferent

Galícia, on la camèlia trobà el seu paradís

La Ruta de la Camèlia ens ajudarà a conèixer Galícia de nord a sud, a través dels pazos iv jardins, de titularitat pública i privada, on aquesta misteriosa flor, vinculada a nombroses llegendes, serà la veritable protagonista.

Al llarg del nostre viatge, a través dels meravellosos jardins lligats al patrimoni històric de la terra gallega, veurem gairebé 8.000 varietats de camèlia, ens endinsarem en pazos amb tradició i història i gaudirem, no només amb la botànica d’aquest arbre, sinó també amb l’esplendor i l’encant que aquests confereixen als racons en els quals estan arrelats.

A Galícia, la gastronomia és art i part activa de la cultura de la comunitat. Al llarg del nostre viatge degustarem productes de la terra, especialment el marisc, el peix i la vedella. Sabors molt especials que ens deixaran amb ganes de repetir!

Guadalajara, un tresor per descobrir

La magnífica i desconeguda ciutat de Guadalajara està plena de restes mudèjars i cristianes que inunden els seus carrers, murs i edificis. Al llarg de la seva història passaren diverses cultures, tradicions i estils, els quals han fet que avui dia es consideri un autèntic tresor monumental.

Però no només la capital és màgica, la seva província té molt a ensenyar-nos, una terra oblidada per molts però molt tradicional i senzilla, motiu per la qual us brindem amb un complet recorregut per descobrir els seus secrets més inexplorats, i on podrem veure, entre altres, alguns dels poblets medievals més interesants de la península, bucòlics paisatges naturals, i coneixerem la popular arquitectura negra.

Finalment, ens allotjarem al formidable Parador de Sigüenza, considerat per molts el millor parador del país, situat en un formidable castell amb molta història, amb magnífiques instal·lacions i on gaudirem de l’excel·lent gastronomia castellana.

Mallorca, entre la terra i el mar

Miró considerava Mallorca com la llum pura del Mediterrani. Els excursionistes i ciclistes l’adoren pels seus formidables pics i penya-segats de pedra calcària. En canvi, altres s’enamoren de moments tan fugaços com la caiguda de les flors dels ametllers sobre els prats a la primavera o el mantell daurat de les vinyes a la tardor. No importa en l’època en què hi vagis, l’illa és una estrella del Mediterrani que desprèn alegria, grandiositat i ens seduirà amb els seus raconets plens d’encant, la seva natura, impressionants paisatges i captivadores viles rurals que han mantingut les seves arrels i tradicions.

Hi anirem en una de les millors èpoques de l’any tot brindant-vos amb un programa magnífic i inèdit. Ens allotjarem al centre de Palma, gaudirem de la millor gastronomia de la terra, visitarem autèntics poblets d’interior característics per la seva exquisida arquitectura, ens meravellarem amb poblets de postal com les viles marineres de Portocolom o Santanyí, i realitzarem experiències úniques com l’arribada a Sóller en un tren d’època que transcorrerà per escenaris de la Mallorca rural i moltes sorpreses més que no deixarem escapar. T’animes?

Pais Basc, un petit gran país

Amb dinar gastronòmic al Ola de Martín Berasategui

Terra orgullosa del seu passat i dels seus valors que han inspirat la seva cultura i la seva llengua mil·lenàries, un país petit i acollidor, solidari i amb vocació d’amfitrions.
Els seus espais naturals únics estan decorats per penya-segats que s’han format durant milers d’anys creant unes costes de vertigen, els seus petits pobles decoren el verd de la seva naturalesa, tot això contrasta amb les seves tres ciutats, la qual més interessant.
I com no pot ser d’una altre manera, gaudirem de la seva gastronomia durant tot el viatge, però la cirereta del pastís, serà el dinar gastronòmic en el Ola de Martín Berasategui d’una estrella Michelin, on amb les seves paraules: “Mis creaciones son distintas según el antojo del mar, el campo y las estaciones. Os propongo dejaros seducir por los pequeños bocados, seductores, livianos y, sobre todo, sabrosos”