Londres, ciutat de musicals

Londres, la capital de Regne Unit, és una de les ciutats més visitades de tot el món, per la seva diversió, la seva cultura, i per les seves llums i colors. L’oferta que t’ofereix aquesta ciutat és tan gran que tothom que visita Londres converteix el viatge en una gran experiència cultural i també musical. Londres és un dels temples mundials de la cultura i de la música i així ho demostra la Royal Opera House al Covent Garden, un dels temples d’òpera més prestigiosos del món.

Les visites més imprescindibles per visitar a Londres serien:

El Palau de Westminster

El Palau de Westminster, també conegut com a les Cases del Parlament, és un edifici gòtic victorià que compren les dues cambres que composen el Parlament Britànic. L’any 1834 un incendi va destruir l’edifici on estava instal·lat el Palau des de 1512, domicili llavors de Guillem el Conquistador. L’any 1834 es va refer l’edifici amb la construcció de 1200 habitacions, 11 patis i uns 3,5 quilòmetres de passadissos.

El Piccadilly Circus

La plaça del Piccadilly Circus és el lloc preferit com a punt de trobada pels londinencs i els propis turistes, degut a la gran oferta oci que presenta tota la zona. Plena a qualsevol hora del dia i de la nit, és recomenable visitar-la preferentment de nit pel seu espectacle de llums de neó que la converteixen en una zona molt especial. Una zona  plena de bars, restaurants i teatres  o zones curioses com pot ser el Trocadero, una enorme sala de màquines plenes de tot tipus de jocs.

London Eye

Coneguda com a Millennium Wheel, la roda del Mileni, el London Eye és una gran obra d’enginyeria i de disseny que es va construir l’any 2000 per cents de treballadors provinents de diversos països diferents. Una noria de 135 metres d’alçada, un pes de 10 tonelades i una capacitat per a 25 persones. La seva velocitat és molt lenta perquè així sense parar la gent pugui pujar en marxa, i gaudeixi de les vistes de la ciutat durant un temps aproximat de 30 minuts.

Parlant de la cultura musical londinenca, el Club del Viatger anirà a veure una de les òperes còmiques més simpàtiques de Mozart, el ” Cosi fan tutte” al seu temple  de la música la Royal Opera House al Covent Garden ! Aquí us deixem un petit tast en forma de trailer d’aquesta refrescant obra de W.A.Mozart.

Vine a veure la comèdia més fresca de Mozart, Cosi fan tutte al Covent Garden, un dels temples de l’òpera més prestigiosos del món !