Viatges de Primavera

Primavera és l’època perfecte en molts de sentits: el seu clima, l’ambient, el color dels paisatges, la tranquil·litat,… i totes aquestes qualitats fan que aquests mesos siguin fantàstics per a recórrer les ciutats.Si encara no t’has convençut per a viatjar durant la primavera, escolta uns quants motius per fer-ho:

flor 20

Be, ara que t’hem despertat la curiositat per a viatjar durant la primavera, et pregunatràs , i ara a on puc anar?  No pateixis, t’oferim 5 propostes per a tots els gustos.

1 2 1

Nou illes d’origen volcànic, la més gran San Miguel, captiva pels seus llacs, els guèisers i les aigües termals. Terceira parla de la història per les seves festes i per Angra do Heroísmo, Patrimoni de la Humanitat. Faial és l’illa més fresca pel seu volcà Capelinhos i Pico és la muntanya que neix al mar amb vinyes plantades en camps de lava, un cultiu únic considerat Patrimoni de la Humanitat. 

3

2

El Ripollès, dins l’entorn privilegiat del Pirineu i ple de paisatges màgics, és conegut per terra de comptes i abats. Posseïdor de gran riquesa arquitectònica ,cultural i històrica de gran excepcionalitat, com ho demostra el monestir de Santa Maria de Ripoll, fundat a finals del segle IX pel comte Guifré el Pilós i la seva esposa Guinidilda amb l’objectiu de repoblar la Vall de Ripoll.

 

4

3

 Romania es desfila dins la ment del viatger i pren la forma d’una terra romàntica i encantada, plena d’història, d’art, de cultura i de natura obsequiant de qui gaudeix del viatge d’experiències inoblidables. Es visitarà Romania a través de les seves regions històriques de Transilvània, Valàquia i Bucovina, passejant per ciutats medievals i barroques, visitant inèdits monestirs i ens endinsarem a la llegenda de Dràcula.

5

4

Aquesta sortida combina espectaculars passos de muntanya com la del mític Pas de Simplon, l’Ofenpass o algun dels passos de la Sella Ronda, ànima dels majestuosos Dolomites amb 5 meravellosos recorreguts en tren panoràmics per gaudir de paisatges molt diversos. Es visitarà Chamonix a la Vall del Roina i la Vall Gardena, una de les més boniques de tot el Südtirol.

6

5

 La ciutat de Sant Petersburg és la ciutat més bonica i monumental de tot Rússia, el seu patrimoni artístic i cultural reuneix grans riqueses, opulents palaus, residències imperials, museus i edificis religiosos que són un tresor incomparable. Navegarem pels canals del riu Neva, farem recorreguts en metro per estacions de gran bellesa arquitectònica i tastarem el típic vodka rus.

 

Peu de pàgina, news primavera