A l’estiu refresca’t al Nord Europa

Durant aquest estiu el Club del Viatger us proposa tres viatges al nord d’Europa per no patir les calors intenses del mesos propis de de l’estació.Tres viatges ven diferents, per tots els gustos però alhora tots ells encantadors i fascinants.

Us els presentem tot seguit:“Potser molts de vosaltres coneixeu Copenhaguen, sens dubte una ciutat extraordinària, però la resta del país sol ser injustament desconegut i té molt més per oferir. Ciutats netes, cuidades i sorprenentment alegres durant els mesos d’estiu. Una mentalitat ecològica que es deixa notar a cada pas, uns paisatges marins i un Mar del Nord espectaculars, l’herència vikinga que dóna caràcter als danesos, una bona gastronomia i un llarg etcètera de raons que ens han convençut per organitzar aquest interessant i bonic recorregut. L’època de l’any coincideix gairebé amb el solstici d’estiu, especialment alegre i festiva i farà que les llargues hores de llum acabin d’arrodonir un viatge que es presenta com una “joia per descobrir”. 

El Danubi, potser és el riu més estimat del continent europeu, conegut com el “riu de l’amistat” perquè les seves aigües uneixen una desena de països, diferents cultures i religions. Us proposem una escapada a Praga, la ciutat de les cent torres que enllaçarem amb un entranyable recorregut a bord del creuer fluvial,  MS Vivaldi de 5 àncores, de la companyia Croisieurope, que gaudeix de fantàstics serveis i comoditats a bord. Podrem gaudir dels magnífics paisatges al llarg de la llera del Danubi, visitar pintoresques poblacions com Dürnstein a la vall de Wachau i Esztergom, primera capital d’Hongria, així com les dues més populars: Viena i Budapest.”

Escòcia, terra orgullosa però hospitalària, dura però de gran bellesa, espectacular però íntima a la vegada. En aquest viatge visitarem els castells més emblemàtics, travessarem els paisatges més meravellosos, viatjarem en un tren de vapor a través d’una ruta de somni, ens allotjarem en excel·lents hotels i gaudirem de la cuina escocesa en restaurants acollidors. La ciutat d’Edimburg no ens deixarà indiferents i el gran espectacle de la Royal Military Tattoo l’embellirà encara més. Deixeu-vos seduir per Escòcia, la Gran Bretanya més remota però potser la més autèntica.”